Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'a Geliş Tarihi Belli Oldu! -ANALİZ MERKEZİ-
UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi.
Beşiktaş'a İsrail'den Maccabi Tel Aviv çıktı.
İşte Irkçı Terör Örgütü israil'e bağlı takımın İstanbul'a geliş tarihi;
26 Ağustos 2011 Cuma 16:06
AnalizMerkezi.com
Güncelleme: 22:50
UEFA Avrupa Ligi`nde, Dinamo Kiev (Ukrayna), Stoke City (İngiltere) ve Maccabi Tel Aviv (İsrail) ile (E) Grubu`nda mücadele edecek Beşiktaş`ın maç programı belli oldu. Beşiktaş (B) Grubu`nda, ilk maçını 15 Eylül`de İstanbul`da Maccabi Tel Aviv ile son maçını ise 14 Aralık`ta yine İstanbul`da Stoke City ile oynayacak.
Beşiktaş`ın UEFA Avrupa Ligi`ndeki maç takvimi şöyle: 1. hafta: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv (15 Eylül Perşembe) 2. hafta: Stoke City - Beşiktaş (29 Eylül) 3. hafta: Dinamo Kiev - Beşiktaş (20 Ekim) 4. hafta: Beşiktaş - Dinamo Kiev (3 Kasım) 5. hafta: Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş (1 Aralık) 6. hafta: Beşiktaş - Stoke City (14 Aralık)
Haber:
UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi. Beşiktaş, E Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev, İngiltere'nin Stoke City takımlarının yanısıra, Filistin topraklarında 64 senedir işgalini sürdüren ırkçı terör örgütü İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla da eşleşti.
İsrail'in, tıpkı bugünlerde olduğu gibi Filistin'i vurduğu o günlerde, bu ırkçı yapılanma aleyhinde yaptıkları müthiş tezahüratlarla Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın takdirini kazanan Çarşı Grubu'nun, bu eşleşmeye nasıl bir tepki vereceği merak konusu olurken, Türkiye'li Müslümanlar'ın, 9 masum sivilin katledildiği Mavi Marmara Baskını'ndan bu yana Türkiye'de, içinde İsrail'lilerin olduğu herhangi bir faaliyete göz yummaması ve izin vermemesi de eşleşmeyi ülke ve dünya gündemine sokacak diğer bir hassasiyet olarak öne çıkıyor.