Analiz Merkezi
Son Dakika
18:08   YÖK'ten 'Başörtüsü Tacizi'ne İnceleme!16:55   Burhan Galyun'dan Beklenen İstifa!16:38   Türkiye, İsrail'den İzahat İstedi!09:25   CHP İstanbul İl Başkanı Belli Oldu!17:05   Şekip Mosturoğlu'nun Oğlu Bıçaklandı İddiası!11:51   Adem ve Hamit'ten İlk Görüntüler Geldi! FOTO11:01   19 Mayıs Programı: Atatürk'e Doğum Günü Pastası!10:28   Şam'da Bombalı Sabah!
Suriye'den silah sesleri yükseliyor!
Suriye'den silah sesleri yükseliyor!
 
'19 Mayıs Yasaklarını Onların Kafalarına Çalacağız!'
"19 Mayıs Yasaklarını Onların Kafalarına Çalacağız!"
 
AK Parti'ye çalışan fotoğrafçı bile öldürüldü!
AK Parti'ye çalışan fotoğrafçı bile öldürüldü!
 
Erdoğan'ın Atatürk'e İhaneti ve PKK'nın Cevabı!
Erdoğan'ın Atatürk'e İhaneti ve PKK'nın Cevabı!
EMEL`DE İSRAİL GALİP ÇIKMIŞ!
 
EMEL`DE İSRAİL GALİP ÇIKMIŞ!
Siyonist Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon, Libya Gemisi Sorunundan Ülkesinin "Galip" Çıktığını Öne Sürdü.
14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:56
Facebook
Google
Twitter
Yazdır

 

 

 

 

 

Türk Büyükelçisini alçak koltuğa oturtarak aşağılayan ve bu nedenle ikili ilişkilerde diplomatik kriz yaratan, Siyonist Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, Gazze yerine Mısır`a gitmeyi kabul ettiği bildirilen Libya gemisi konusunda ülkesinin "galip" çıktığını öne sürerken, İsrail`in "Mavi Marmara" konusundaki kararlığının, "etkin politika"sına katkı olduğunu da iddia etti.

Danny Ayalon, İsrail Radyosu`na yaptığı açıklamalarda ABD ve AB`nin Libya gemisi kaptanını, İsrail`in, Gazze yerine Mısır`a yönelmesi talebini kabul etmeye çağırmasının, İsrail`in politikasını "meşrulaştırdığı"nı savundu.

Jerusalem Post`a göre, İsrail`in, "Mavi Marmara" konusunda gösterdiği kararlılığının, İsrail`in "etkin politika"sına katkıda bulunduğunu da öne sürdüğü açıklamaları sırasında İsrail`in, Libya gemisi sorunundan "zafer" ile çıktığı görüşünü de dile getirdi.

Ayalon, Mısır`ın Libya gemisindeki kargoyu incelemesine ilişkin bir soru üzerine de Gazze`de Hamas`ın silahlanmasının önlenmesinin, İsrail ve Mısır`ın ortak çıkarına olduğunu söyledi.

 

 

 

(ANKA)

 

 

 

 

g

 

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
19 Mayıs'ın Stad'larda Kutlanılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı güne ait bu kutlamalar, aynen sürdürülmelidir.
Nazi Almanyası'ndan kalma bir kutlamadır, bu zamanda demodedir, başka şekilde kutlansın.
Öğrencilere sorulup, sadece isteyenlerle kutlama yapılsın.
Zaman'la kaldırılabilir ama zamanı değildir, otoritelerin ne dediğine iyi bakılsın.
19 Mayıs bir kurtuluş'un değil ihanet'in yıl dönümüdür, kutlama bir yana, unutulsun.
Misafir YazarlarVideogaleri
Fotogaleri
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Namaz Vakitleri
İmsak
3:48
Güneş
5:37
Öğlen
13:08
İkindi
17:02
Akşam
20:25
Yatsı
22:05
Hava Durumu
Havadurumu
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.Gazeteler Gazeteler
Yazılım: Haber Sitesi Kur