Analiz Merkezi
Son Dakika
18:08   YÖK'ten 'Başörtüsü Tacizi'ne İnceleme!16:55   Burhan Galyun'dan Beklenen İstifa!16:38   Türkiye, İsrail'den İzahat İstedi!09:25   CHP İstanbul İl Başkanı Belli Oldu!17:05   Şekip Mosturoğlu'nun Oğlu Bıçaklandı İddiası!11:51   Adem ve Hamit'ten İlk Görüntüler Geldi! FOTO11:01   19 Mayıs Programı: Atatürk'e Doğum Günü Pastası!10:28   Şam'da Bombalı Sabah!
Suriye'den silah sesleri yükseliyor!
Suriye'den silah sesleri yükseliyor!
 
'19 Mayıs Yasaklarını Onların Kafalarına Çalacağız!'
"19 Mayıs Yasaklarını Onların Kafalarına Çalacağız!"
 
AK Parti'ye çalışan fotoğrafçı bile öldürüldü!
AK Parti'ye çalışan fotoğrafçı bile öldürüldü!
 
Erdoğan'ın Atatürk'e İhaneti ve PKK'nın Cevabı!
Erdoğan'ın Atatürk'e İhaneti ve PKK'nın Cevabı!
ABD Büyükelçisi: Atatürk, Erdoğan, Özal, Gülen, Nursi Var da Doğu Perinçek Yok Mu?
 
ABD Büyükelçisi: Atatürk, Erdoğan, Özal, Gülen, Nursi Var da Doğu Perinçek Yok Mu?
ABD Büyükelçisi`nden çok şaşırtıcı soru!
30 Haziran 2011 Perşembe 14:34
Facebook
Google
Twitter
Yazdır

 

 

 

 

 




ABD`nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, bu kez de İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek`e yönelik sözleriyle dikkatleri üzerine çekti

 

Birbirinden ilginç çıkışlarıyla gündeme gelen ABD`nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, bu kez de Ergenekon davası sanıklarından İP Genel Başkanı Doğu Perinçek`e yönelik sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. 


Gaziantep`teki Bakırcılar Çarşısı`nda halı satan bir dükkanın önünden geçerken Atatürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Fethullah Gülen, Said`i Nursi ve Deniz Gezmiş`in halı üzerine işlenmiş portrelerini gören Ricciardone, "Bu kadar ünlü insanın resmini bir arada görünce çok şaşırdım, peki Doğu Perinçek`in resmi yok mu?" diye sordu. Ricciardone, "hayır" yanıtını alınca, "şaşırdım" dedi.


Ricciardone, Gaziantep Özel Amerikan Hastanesini ziyaret etti, Bakırcılar Çarşısını gezdi. Ricciardone, Özel Amerikan Hastanesi`nde Başhekim Dr. Cezmi Ük tarafından karışlandı. Başhekimlikte hastaneyle ilgili Dr. Cezmi Ük`ten bilgi alan Ricciardone, hastanenin kurucusu olan Azariah Smith`in hastane bahçesindeki mezarını ziyaret etti.


ABD Hükümeti tarafından 200 bin dolara satın alınan ve Sev Vakfı aracılığıyla hastaneye bağışlanan "MR" görüntüleme cihazını da inceleyen Ricciardone, ABD ve Türk dostluğuna hizmet eden Özel Amerikan Hastanesi`nin, ABD hükümetinin değil, Amerikan halkının parasıyla yaptırıldığını söyledi. Hastanenin iki ülke halklarının dostuluğunun bütünleşmesine ciddi yararlar sağladığına olan inancını dile getiren Büyükelçi Ricciardone, Başhekim Dr. Cezmi Ük`e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Başhekim Dr. Cezmi Ük de, 10 yıldır görev yaptığı hastanede çok büyük işler başardıklarını, ABD halkının böyle anlamlı bir sağlık hizmetini Gaziantep`e getirmesinden dolayı minnettar olduğunu, hastanenin iki ülke halkı arasındaki dostluğu pekiştirdiğini kaydetti

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 




 

 

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
19 Mayıs'ın Stad'larda Kutlanılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı güne ait bu kutlamalar, aynen sürdürülmelidir.
Nazi Almanyası'ndan kalma bir kutlamadır, bu zamanda demodedir, başka şekilde kutlansın.
Öğrencilere sorulup, sadece isteyenlerle kutlama yapılsın.
Zaman'la kaldırılabilir ama zamanı değildir, otoritelerin ne dediğine iyi bakılsın.
19 Mayıs bir kurtuluş'un değil ihanet'in yıl dönümüdür, kutlama bir yana, unutulsun.
Misafir YazarlarVideogaleri
Fotogaleri
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Namaz Vakitleri
İmsak
3:48
Güneş
5:37
Öğlen
13:08
İkindi
17:02
Akşam
20:25
Yatsı
22:05
Hava Durumu
Havadurumu
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.Gazeteler Gazeteler
Yazılım: Haber Sitesi Kur